Logo

Buffet du Chef

 26,75 ex. btw

  • Zalmsalade: Een verrassende salade voor de echte visliefhebber met als basis rode zalm, aangemaakt met blokjes aardappel, ei,paprika en augurk. Deze salade wordt gegarneerd met gerookte vis.
  • Aardappelsalade: Een heerlijke frisse salade van aardappel, appel, bieslook en uitgebakken spekjes.
  • Frisse groene rauwkostsalade
  • Plateau van diverse gerooktevis
  • Plateau van diverse vleeswaren
  • Gegrilde zalmfilet dille saus: Heerlijk zacht gegrilde zalmfilet afgeblust met witte wijn in een zacht romige dillesaus.
  • Aardappel gratin: Gegratineerde knoflookaardappelen met kaas en ui stukjes
  • Pastasalade: Een trendy salade met tricolore van fusillipasta,mozarellekaas, pijnboompitten en gegrilde paprika. Op smaak gebracht met pestomayonaise.
  • Boueff stroganoff: Stukjes rundvlees, paprika,champignons en uitjes op smaak gebracht met knoflook en wodka.
  • RisotteIn: de oven gestoomde rijst met paprika en champignons.
  • Vegetarische gehaktballetjes: In kruidige tomatensaus met groentegarnituur.
  • Italiaanse chiabatta: Met diverse tapenades, kruiden- en tomatenboter.

Vanaf 20 personen. Het is ook mogelijk om borden, bestek en servetten te huren. Wij rekenen hiervoor € 1,20 per set en doen de afwas voor u.

 

Bij Buffet Du Chef zijn we er trots op dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken om gerechten te creëren die zowel heerlijk als visueel verbluffend zijn. Onze chef-koks laten zich inspireren door een verscheidenheid aan keukens en kooktechnieken om een gevarieerde selectie gerechten aan te bieden die zeker ieders smaak zullen bevredigen.

Naast uitzonderlijke smaak is presentatie de sleutel tot het maken van een blijvende indruk op uw gasten. Onze Buffet Du Chef is zorgvuldig samengesteld om niet alleen de smaakpapillen te prikkelen, maar ook de ogen te strelen. Elk gerecht is zorgvuldig gearrangeerd en gegarneerd om een feest voor de zintuigen te creëren.