Logo

menu

Categorieën

Buffet catering

Bij Partycatering Centrale bieden wij buffet catering voor diverse gelegenheden. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, verjaardagsfeest of familiebijeenkomst organiseert, ons buffet cateringconcept zorgt voor een smaakvolle en feestelijke ervaring. Met onze ruime keuze aan gerechten, professionele service en oog voor detail zorgen wij ervoor dat jouw buffet catering een succes wordt. Laat ons jouw smakelijke wensen vervullen en geniet van een onvergetelijke smaakbeleving met onze buffet catering op maat.

Toont alle 10 resultaten

Een buffet voor thuis: Warm buffet aan huis geleverd

Met ons warme buffet aan huis wordt het organiseren van een feest of bijeenkomst thuis een fluitje van een cent. Laat jezelf en je gasten verwennen met een uitgebreid assortiment warme gerechten, bereid met verse ingrediënten en vol smaak. Onze professionele cateraars zorgen ervoor dat het warme buffet op de gewenste tijd en locatie wordt geleverd, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

De voordelen van een hapjes of broodjes buffet op locatie

Onze buffet catering op locatie biedt tal van voordelen. Met een hapjes of broodjes buffet op locatie genieten jouw gasten van een gevarieerde selectie aan smaakvolle hapjes of belegde broodjes. Dit geeft hen de vrijheid om zelf hun favoriete gerechten te kiezen. Bovendien is een buffet op locatie flexibel, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Onze voordelen:

  • Gevarieerde selectie aan smaakvolle hapjes of belegde broodjes
  • Vrijheid voor gasten om hun favoriete gerechten te kiezen
  • Flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen

Dé Buffet cateraar

Met onze jarenlange ervaring, smakelijke expertise en passie voor hoogwaardige gerechten, streven wij ernaar om jouw buffet catering tot in de puntjes te verzorgen. Onze professionele cateraars zorgen voor een feestelijke presentatie, uitstekende smaken en een vlotte bediening.

Warm en koud buffet aan huis

Geniet van de veelzijdigheid van ons warme en koude buffet aan huis. Met een scala aan heerlijke gerechten, variërend van smaakvolle vleesgerechten tot verse salades en bijgerechten, bieden wij een compleet smakelijk aanbod dat aan alle smaakvoorkeuren voldoet. Onze buffet catering aan huis zorgt voor een onvergetelijke en smaakvolle ervaring voor jou en je gasten.

Lunch hapjes bestellen was nooit zo makkelijk en lekker

Lunch buffet bestellen? Bij Partycatering Centrale maken we lunch hapjes bestellen makkelijk en lekker. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, vergadering, feestje of ander evenement hebt, wij zorgen ervoor dat jouw lunchbuffet thuis een succes wordt.

Met ons uitgebreide assortiment aan smaakvolle en verse lunch hapjes bieden we voor ieder wat wils. Van luxe belegde broodjes en hartige hapjes tot gezonde salades en zoete lekkernijen, onze lunchbuffetten zijn een feest voor de smaakpapillen.

Wij begrijpen dat je geen tijd wilt verspillen aan het organiseren van een luxe buffet thuis. Daarom nemen wij al het werk uit handen met onze catering buffetten. Onze ervaren cateraars bereiden de gerechten met zorg, presenteren ze op een aantrekkelijke manier en zorgen voor een vlotte service.