Meer resultaten voor catering oegstgeest

 
 
catering oegstgeest
Refresh.
de kort catering
Vacature Oproepkracht catering facilitaire zaken Leiden/Oegstgeest Luba uitzendbureau.
Werk je in de catering, dan bereid je soepen, maak je broodjes klaar en verzorg je allerlei werkzaamheden in de keuken van de opdrachtgever. Als facilitair medewerker zorg je voor het klaarzetten van vergaderzalen, het aansluiten van laptops en beamers en soortgelijke taken. Over het bedrijf. Je werkt voor een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, gevestigd in het noorden en midden van Zuid-Holland. Zij heeft verschillende centra voor de geestelijke gezondheidszorg. Al deze centra bieden de zorg die het best past bij de situatie van de cliënt. Als het kan thuis, en anders in één van de klinieken. Wat wij vragen. Je hebt werkervaring met beide onderdelen van de functie. Het is een oproepfunctie waarbij je net zo vaak op de ene als op de andere taak ingezet kunt worden. Daarnaast heb je kennis van HACCP regels. Je bent flexibel inzetbaar. Werktijden zijn per opdracht verschillend. De werklocatie is wisselend in Leiden en Oegstgeest.
horloges dames
Catering in Oegstgeest Host Catering Wassenaar!
Catering mogelijkheden in Oegstgeest. Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. BBQ catering met uitgebreid buffet bijvoorbeeld in Oegstgeest, maar ook 3, 4, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. Een staande receptie met fingerfood, ofwel een amusediner vinden we gaaf.
iPower
Catering Oegstgeest.
Catering in Oegstgeest. Baaij Catering kan uw complete feest in Oegstgeest verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Oegstgeest of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Oegstgeest? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn.
google advertentie
Van Buuren Catering Oegstgeest.
Van Buuren Catering is is behalve in Oegstgeest ook actief in o.a. de volgende plaatsen; Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Voorhout, Warmond, Zoeterwoude, Hoogmade, Koudekerk, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Oud-Ade, Wassenaar, Valkenburg Z-H, Sassenheim, Rijpwetering, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Alphen aan den Rijn en Hazerswoude.
Catering www.vdzalm.nl.
Van der Zalm Van der Zalm. Uw cateringspecialist Uw cateringspecialist. Van der Zalm Catering.: Voor d culinaire aankleding van elk soort feest. Van een bedrijfspresentatie tot een verjaardagsfeest thuis. Op maat gesneden en met gerechten die passen bij de gelegenheid en de gasten.
Catering Oegstgeest DAMES DIETZ.
Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk seizoensproducten. De hapjes en maaltijden in onderstaand zijn suggesties, varieer naar hartenlust en vraag.
Dames van de Kook. Professionele catering op maat.Dames van de Kook Professionele catering met oog voor detail, smaakvol en verassend.
Fijn en lekker eten, ontzorgen, hoge kwaliteit en service. De Dames van de Kook staan garant voor een beleving die past bij uw evenement. Cateren is onze passie. Wij cateren nu ruim vier jaar in Oegstgeest en ver daar buiten.
Catering Oegstgeest Fabrique Culinaire.
De beste Catering in Oegstgeest. Met veel ervaring in de evenementenbranche, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij full-service cateraars in Oegstgeest zijn met kwaliteit. Wij begrijpen dat catering meer is dan alleen heerlijk eten en drinken op niveau.
P62 Pizza Pasta Catering Oegstgeest Pizza Pasta Catering.
Welkom bij P62 Oegstgeest. Heerlijke pizza's, pasta en Italiaanse catering. OPENINGSTIJDEN DINSDAG t/m ZONDAG 17.00 21.00 UUR LET OP: Tijdelijk dinsdag en zondag open tot 20.30 uur! VRIJDAG ZATERDAG ACTIE. Wij zijn gevestigd aan de Terweeweg 62A, hoek Duivenvoordestraat in het centrum van Oegstgeest.
YourChoice catering aan huis, catering en buffetten.
Catering locaties van Your Choice Catering. Wij hebben werk gemaakt voor.: YOUR CHOICE CATERING. Your Choice Catering is door de uitstekende kwaliteit van de producten, onze excellente service en met name door onze flexibiliteit en creativiteit, uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf.
Catering Oegstgeest Catering Leiden 100 graden Celsius Catering.
Wij komen graag bij u in Oegstgeest langs om de wensen door te nemen. Kortom, wij zorgen voor catering zoals u dat wilt en waar u dat wilt. En wij komen graag in Oegstgeest! Catering" in Oegstgeest, op maat gesneden."

Contacteer ons