Meer resultaten voor catering bedrijf enschede

 
 
catering bedrijf enschede
catering in enschede - Home Catering Haarlem.
Mobiele catering voor ieder evenement. De cateraars van Mobile Street Food bezorgen geen saaie catering in Haarlem met alleen hapjes en standaard buffetten, maar laten zien dat catering ook spannend, origineel en lekker kan zijn met onze stoere food trucks!
Quookgerei CATERING ENSCHEDE ook voor hapjes en bedrijfscatering.
Op de webpagina van Quookgerei CATERING in ENSCHEDE. Hier vindt u alle praktische informatie over QUOOKGEREI. Bij het bestellen van een van onze" private BBQ's' krijgt u nu. bij minimaal 15 personen. Wat doen we? Van feestje tot grote partij." alles is mogelijk bij Quookgerei." 06 410 44 055. Mijn naam is Patrick Weerts en al sinds mijn 15e werkzaam in de horeca. In deze jaren heb ik ervaring op mogen doen in allerlei mooie restaurants in Twente. Tevens ben ik werkzaam geweest bij meerdere horeca-leveranciers. Al deze ervaringen neem ik mee om zo de beste kwaliteit en kwantiteit te kunnen handhaven op diverse gebieden te denken aan vis, vlees en groente etc. Als vader en echtgenoot wil ik iedereen laten genieten van de mooie en smaakvolle dingen in het leven zoals ik dit ook zelf doe. Van simpele tot zeer luxe gerechten draaien wij bij Quookgerei onze hand niet voor om. In juli 2017 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf onder ons heldere motto.:
catering delft
Enschede Italiaans Buffet.
Een heerlijke catering bij u op locatie? Vinilux Catering is dé Italiaanse Traiteur van Nederland en verzorgt graag de beste hapjes bij u tuis of op kantoor in Enschede. Een Italiaanse catering aan huis, koude en warme hapjes, verse salades tot walking dinner.
webshop fulfilment
Home.
Fameus Catering is een dynamisch cateringbedrijf in Enschede wat gerund word door Ardjan Eusterbrock. Wilt u iets organiseren dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen hapjes, belegde broodjes, lunches, buffetten, bruiloften, feesten, partijen, etc. Mocht u andere wensen hebben dan adviseren wij u graag.
vakantiehuis terschelling
Refresh.
Catering Twente Club Merlijn.
Ook kunt u bij ons op locatie een feest of evenement organiseren en een deel van Café Club Merlijn afhuren. Catering in Twente en nergens meer naar om hoeven kijken? Welkom op de website van Club Café Merlijn! Op onze website kunt u.: Meer lezen over een avondje stappen in Hengelo bij ons. Fotopaginas van stapavonden bekijken. Op de hoogte blijven van alle Merlijn Events. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? U kunt een e-mail sturen naar info@clubmerlijn.nl of info@cateringmerlijn.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien. Wil je een leuke compleet verzorgde thema avond met lekker eten en drinken of een feestje vieren in onze Foodclub of gezellig bij u thuis of op het bedrijf?
China Catering Enschede.
Welkom bij China Catering Enschede. Onze gezinsmenu is voldoende voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Bestaande uit: Tausi Nau Yuk Ossenhaas Koe Loe Yuk Babi Pangang Tjap Tjoy Sate 4 stokjes Kroepoek Volle bak Nasi en Bami. Ga naar menukaart.
Home Mams Catering.
De catering kan een evenement maken of breken. MAMS catering zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. WAAR HARD WORDT GEWERKT IS HET FIJN RUIMTE IN TE BOUWEN VOOR EEN UITGEBALANCEERDE LUNCH, EEN TUSSENTIJDSE VERSNAPERING OF EEN UITGEBREIDE MAALTIJD.
Catering bestellen voor thuis? Catering Aelsmeer.
Catering aan huis bestellen? Geeft u een feest of houdt u een uitgebreide borrel? Een feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering voor thuis.
Catering Service Twente Hengelo Catering Service Twente.
Wij maken met veel plezier en liefde heerlijke gerechten en hapjes om uw feest of speciale gelegenheid nog net iets mooier te maken. Catering Service Twente opereert vanuit een professionele keuken in Hengelo waarin wij ieder dag alles vers bereiden.
Catering in Enschede, overzicht van 26 bedrijven over catering in Enschede.
Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Enschede en behoren tot de categorie catering services. Onderstaande items zijn gerelateerd aan catering services. Klik een bedrijf aan voor onder andere de contactgegevens welke gerelateerd is aan partycatering in Enschede.
Catering Enschede: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Enschede. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen.
Catering Enschede Verrassend Culinair.
Hapjes Tapas Catering. Hapjes Tapas Catering Zwolle. Hapjes tapas catering Kampen. Hapjes en Tapas catering Deventer. Hapjes en tapas catering Apeldoorn. High tea overijssel. High tea zwolle. High tea Kampen. Sushi catering zwolle. Sushi catering apeldoorn. Sushi catering kampen dronten.

Contacteer ons