Zoeken naar catering bedrijf breda

 
 
catering bedrijf breda
catering breda - Home Catering Haarlem.
Mobiele catering voor ieder evenement. De cateraars van Mobile Street Food bezorgen geen saaie catering in Haarlem met alleen hapjes en standaard buffetten, maar laten zien dat catering ook spannend, origineel en lekker kan zijn met onze stoere food trucks!
Piet kookt, kok aan huis, cateringbedrijf te Breda Piet Kookt.
Neemt u gerust contact op met Piet. Piet Kookt is uitstekend ingericht om bij u thuis of op kantoor allerhande catering te verzorgen. Wanneer u uw feest, vergadering, bruiloft of diner liever buitenshuis organiseert, heeft Piet een aantal verrassende suggesties. Korenmolen de Hoop. Princenhage, Breda, 30 t/m 150 personen.
Kroon Casino
Dé Cateraar in Bourgondisch Brabant.
Welkom bij Nooren Party-Service en Catering Breda. Waarom GAAT U KIEZEN VOOR NOOREN Breda? Direct contact met creatieve en doelgerichte medewerkers. Unieke concepten zijn er om u van dienst te zijn. Vertrouwde duurzame kwaliteit. Vragen zijn om naar tevredenheid te worden beantwoord.
catering delft
Home.
Zeven jaar lang runde Annette k-eet catering met haar partner Danielle. die in januari 2016 een andere weg insloeg. Alleen maar allesbehalve eenzaam., zet Annette k-eet voort. k-eet is geen kleintje meer in cateringland., k-eet is volwassen geworden! maak zelf de geheime recepten van k-eet. Wilt u iedere maand een heerlijk k-eet recept om thuis te bereiden? Altijd als eerste op de hoogte zijn van culinaire evenementen en nieuwe menus? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! 4818 SL Breda.
wissellijst
Catering Breda Landgoed Wolfslaar Breda, Noord Brabant.
Met een ster op uw bord bent u zeker van een uitstekende kwaliteit en service. Naast luxe catering in Breda van privéfeestjes verzorgen we topcatering voor bedrijven, zoals een chique lunch tijdens een vergadering of een klantontvangst met exclusieve hapjes.
goedkope wasmachine
DSR food catering bestellen in Made, Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zevenbergen.
Neem direct contact op: 074-7600999. Catering Breda ook in.: DSR food Made regio Oosterhout, Breda, Zevenbergen en Roosendaal. Zoekt u catering in Breda of Oosterhout? Dat komt goed uit, want DSR food heeft in deze regio ook een vestiging Made.
keyboost
Alle catering in Breda, overzicht van 38 bedrijven over catering in Breda.
Meer catering bedrijven in Breda. offerte catering in Breda. bedrijf gratis toevoegen. Kaart van Breda voor Catering. vergroot kaart voor catering in Breda. Bedrijven in Breda. Meest actieve bedrijven. Aanbiedingen in Breda. Agenda in Breda. Nieuws uit Breda. Vacatures in Breda.
Home catering Purple Catering Events Breda Prinsenbeek.
event en privé catering. Purple catering events is dé cateraar voor de regio Breda. Zowel zakelijk als privé. Wij maken uw feest of evenement onvergetelijk. Purple catering events brengt het heerlijkste eten en drinken. Van borrelhapje tot lunch en van buffet tot diner.
Voor catering in Breda gaat u naar cateraar Hapjesschaal.
Dat wij de beste cateraar in Breda en verre omgeving zijn, blijkt wel uit de hoge kwaliteit van de kip en vleeshapjes die wij leveren en onze exclusieve tapas. Kiest u voor Hapjesschaal, dan krijgt u de allerbeste catering in Breda.
Catering in de regio Breda en Roosendaal Ad Oostvogels Catering.
De pistoletjes of broodjes kunt u naar wens laten beleggen met onder meer kaas, ham, rosbief, Noorse garnalen, palingfilet of krabsalade.; Petitfours en mini-gebakjes: deze zijn desgewenst verkrijgbaar met het logo van uw bedrijf of organisatie. Wilt u een bijzondere vrijdagmiddagborrel organiseren? Of moet u de lunch regelen tijdens uw bedrijfsuitje? Dan bent u in Breda en Roosendaal voor de catering bij ons aan het juiste adres.
Jan Vermunt Catering Breda Jan Vermunt.
Wij verzorgen de Catering in Breda, Etten-leur, en regio Roosendaal. Wie kiest voor Party Service Jan Vermunt, kiest voor kwaliteit! Al vijfentwintig jaar is Party Service Jan Vermunt een begrip in Zuid Nederland en ver daarbuiten als het gaat om catering in de ruimste zin van het woord.
Catering Restaurant Deksels in Breda.
Kip teryaki of kip kerrie spiesje 100, per stuk. Tramezonne sandwicheszalm, of filet of vega 200, per stuk. Tapas maaltijd warme en koude hapjessalade, en brood met smeerseltjes 1500, p.p. Warme maaltijdenvanaf, 850, p.p. Bezorgen kan meestal altijd! In Breda 500, buiten Breda 1000.,
De Kort Catering Verrassende catering met smaak!
mei 31, 2016. Breda Jazz Of u nu met de voetjes van de vloer wi. mei 31, 2016. Houdt u ook zo van de geur van verse bloemen, bij. mei 31, 2016. Gedurende het acht daagse kunst en antiek evenemen. De Kort Catering. Waarom De Kort Catering? Op onze website bieden wij u een blik in ons bedrijf en tonen wij een selectie van onze mogelijkheden voor het verzorgen van uw evenement.

Contacteer ons