Resultaten voor catering bedrijf amsterdam

 
 
catering bedrijf amsterdam
catering bedrijf amsterdam - Kerst Catering bestellen?
Warm en koud buffet bestellen. Tapas buffet bestellen. Catering aan huis. High tea thuis bezorgen. Catering op locatie. Barbecue aan huis. BBQ aan huis. BBQ buffet bestellen. Hapjes aan huis. Buffet aan huis. Italiaans buffet thuis bezorgen. Buffet bestellen Amsterdam. 2018 Catering Aelsmeer.
Het Kookstel catering Amsterdam en omstreken.
Catering Het Kookstel is gevestigd in Amsterdam aan de Keizergracht 188, maar reist graag voor u af. August 7, 2013 Catering Diensten catering biologisch. Het Kookstel werkt samen met leveranciers uit Amsterdam en omstreken die verse, gezonde en. August 7, 2013 Catering Diensten Catering buffet.
catering broodjes amsterdam
Festijn culinair.
Dus wie door de Amsterdamse grachten wil varen met onze heerlijke hapjes kan daarvoor nu ook bij ons terecht! van 10 tot 50 personen kunnen we hebben aan boord van het schip De Tijd Zal Het Leren De Hoop Op Behoud of op de Johanna. 1074 ET Amsterdam.
catering delft
Peperwortel Traiteur Catering.
We cateren bijvoorbeeld regelmatig voor de Beurs van Berlage, het Rijksmuseum, bedrijfsfeesten en bruiloften, crew catering voor diverse theatergezelschappen, en diners voor bijvoorbeeld een verjaardag of promotie. We werken samen met verschillende leuke locaties in Amsterdam, waaronder de Hortus Botanicus, het Blauwe Theehuis in het Vondelpark, Desmet studios en de Oude Kerk.
snoep bestellen
Van Dam Catering Amsterdam, Netherlands.
De kracht, ambitie en ambacht van ons familiebedrijf heeft Van Dam Catering de afgelopen jaren tot een begrip gemaakt. Wij zijn als jong, enthousiast en dynamisch team trots op de evenementen die wij tot in de puntjes hebben mogen verzorgen.
jeroen bosch
Medewerker Catering-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Jaspers Catering Company. Jaspers catering company is een groeiend bedrijf die dagelijks de catering voor bedrijven op maat verzorgd. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Jaspers Catering Company Vacatures in Amsterdam. Spoelkeuken logistiek buffet catering medew.
keyboost
Eerlijke en heerlijke catering 5 broden 2 vissen catering Amsterdam.
Bel ons: 020-8932524. Catering in Amsterdam. Samen heerlijk eten met uw vrienden, familie of met uw organisatie. 5 broden 2 vissen catering verzorgt uw catering in en rondom Amsterdam. We leveren kwalitatieve catering die zich kenmerkt door creatieve gerechten met verrassende smaakcombinaties.
Catering in Amsterdam, overzicht van 265 bedrijven over catering in Amsterdam.
Wenckebachweg 53H, 1096 AK in AMSTERDAM. A B Europe. 020-6694890, Gerrit Mannourystraat 16, 1062 LA in AMSTERDAM. Meer catering bedrijven in Amsterdam. offerte catering in Amsterdam. bedrijf gratis toevoegen. Kaart van Amsterdam voor Catering. vergroot kaart voor catering in Amsterdam.
Select Catering Fullservice Business Corporate events.
In ditzelfde jaar nam Tom Jongen deel in het cateringbedrijf VIP catering, de vaste huiscateraar van het Scheepvaarmuseum Amsterdam was gevestigd in één van de vleugels van het Scheepvaartmuseum. Hier organiseerde VIP catering bijna dagelijks exclusieve evenement en diners. Met een vast team diende VIP catering gemakkelijk 300 dinerende tot 700 feestende gasten. Dit bedrijf is opgezet met de toenmalige compagnon Hans Visser.
Cateringbedrijf Amsterdam De Buffetkoning.
Wij regelen alles zodat u op de dag zelf alleen maar hoeft te genieten van een heerlijke lunch of diner. Cateringbedrijf Amsterdam culinair genieten. De Buffetkoning levert de meest uiteenlopende catering in Heemskerk. Van borrelhapjes, amuses en salades tot volledig verzorgde recepties, bruiloften en buffetdiners; inclusief desserts.
DSR food catering bestellen in Amsterdam Zuidoost.
Wij bezorgen luxe broodjes in Amsterdam voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Amsterdam of catering thuis in Amsterdam nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Amsterdam is hét adres voor catering aan huis.
Anne Cateringbedrijf in Amsterdam De Telefoongids.
Schotels die wij bereiden worden met de lekkerste en verste ingredienten bereid zod Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 020-6184598 Toon nummer. Floor's' Surinaamse Catering. Wilhelminastraat 182/HS, 1054WT, Amsterdam. Lunch, bruiloft, verjaardag of een ander event; Floor's' Catering levert voor elke gelegenheid smaakvolle exotische gerechten.
Mark's' Party Catering Mark's' Party Catering.
020-46 32 638. Catering op locatie. 1 2 3 4 5 6. Marks Party Catering B.V., uw Cateringbedrijf voor Amsterdam en omstreken. Marks Party Catering B.V. is het catering bedrijf dat u zoekt als u kwaliteit, flexibiliteit en service wilt.

Contacteer ons