Resultaten voor drank catering

 
 
drank catering
Dranken Catering Het Vierspan.
Voorkom teleurstelling en reserveer minimaal 48 uur van te voren! Wilt u toch een catering bestellen binnen 48 uur? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over het maken van een offerte of wilt u liever een buffet op maat?
horloges dames
Cocktail Catering en Drank Catering met Hapjes, Appetizers, Sushi.
Home Cocktail Catering en Drank Catering. Met de béste Cocktail Catering en Drank Catering is je feest gewéldig! Het geven van een Cocktail Party voor je gasten is erg trendy op dit moment. Met Cocktail Catering zul je een blijvende indruk maken op je gasten en dat is toch wat je wilt.
gu10 led
Dranken Catering HiP Catering.
Dranken catering Barendrecht. Dranken catering Bergschenhoek. Dranken catering Berkel en Rodenrijs. Dranken catering Bleiswijk. Dranken catering Capelle aan den IJssel. Dranken catering Gouda. Dranken catering Hoogvliet. Dranken catering Krimpen aan de Lek. Dranken catering Krimpen aan den IJssel. Dranken catering Krimpenerwaard.
opvouwbare scootmobiel pride
Barbecue Arrangement met drank Maitre Deux Catering.
Recepties Hapjes /. Barbecue Arrangement met drank. Compleet pakket met eten en drinken, personeel en de barbecue verhuur. Dit arrangement is geldig gedurende 3 uur. 500 gram vlees per persoon, verdeeld over de volgende grillades.: Zalmmoot in folie met verse groenten, kruidenboter en bruchetta kruiden. Frisse aardappelsalade met spekjes en verse bieslook. Komkommer, ananas salade. Pindasaus warm geserveerd. Stokbrood Huisgemaakte kruidenboter. Frisdrank, zoals Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta, Spa rood, Spa blauw. Sappen, zoals jus d orange. Huiswijnen rood en droge witte wijn. Bier vanaf 40 personen incl. tapbar, anders flesjes bier. Inclusief verhuur artikelen. Aardenwerken borden en bestek. Twee buffettafels voor dranken en eten. Vier statafels o.b.v. Tangen en opscheplepels. Kok voor bij de bbq 3 uur. Bediening voor de dranken 3 uur. 4350, per persoon, excl 21% btw. Vanaf 25 personen. Bestellen of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier. Haring Kar arrangement. Pimp je burger arrangement. Koffie en Thee arrangement. Maitre Deux Catering.
teamtraining
Catering Groningen Dranken cateraar Drankengilde.nl.
Ook verzorgt Drankengilde.nl vaak de catering op diverse locaties in Groningen en Friesland. Evenementen zijn er in Groningen in overvloed en wij verzorgen op evenementen als Foodtruck Festival Groningen, Nacht van Stadskanaal, Kopjek, Graspop en Kadepop de dranken en materialen. Wij zorgen ervoor dat alles op het gebied van drank voorziening en tapperij vlekkeloos verloopt.
MB-catering Drankjes.
Klik hier voor een overzicht van al onze tevreden klanten. Wij richten ons met name op de omliggende plaatsen, zoals Arkel, Ameide, Meerkerk, Leerdam, Gorinchem, Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Groot-Ammers en andere plaatsen uit de gemeentes Giessenlanden, Molenwaard en de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.
Catering tijdens wedstrijden Bezoek een wedstrijd De Kuip.
Catering tijdens wedstrijden. Meteen bij het betreden van het terrein van De Kuip, maar ook op de ringen en direct achter de tribunes vindt u allerlei mogelijkheden om uw lekkere trek te stillen en uw droge keel te smeren. Zo hoeft u geen seconde van de wedstrijd of evenement te missen. Binnen de poorten van het stadion kan er bij de drank en foodcounters alleen betaald worden met munten.
Kermex: Drank Catering Food Catering Event Faciliteiten.
Zo leveren wij onder andere ook de barren, het barpersoneel en A-merk dranken alcoholica en fris. Kies het drankarrangement dat bij uw event past en wij organiseren de rest! Dankzij 40 jaar ervaring, kunnen wij all-in drank catering verzorgen tijdens grootschalige evenementen.
Catering dranken UitjeThuis Kok aan huis bediening.
Karen van Graafeiland. 1 september 2015. Op 28 augustus gaf onze jongste zoon een herendiner voor 24 vrienden. Het was een vier gangen diner, ook de drank werd verzorgd door Ruud en zijn team. Dat hebben ze uitstekend gedaan. Het was e.
Home Catering Wolfs.
Een creatieve en met zorg gekozen culinaire invulling is dan essentieel om die bijzondere momenten net even extra bijzonder te maken. Catering Wolfs voelt dat haarfijn aan en weet op een verrassende en lekkere manier indruk te maken op u en uw gezelschap.
t Maoske verzorgt de gewenste catering in Kaatsheuvel tot in de puntjes!
Al bij vele bedrijfskantines leveren wij wekelijks de drank, maar ook toebehoren als koffiemelk, suiker, koekjes, enzovoorts. Neem contact op. Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie? Neem gerust contact op! Partycentrum t Maoske. 5176 NJ De Moer. 013 515 9295. Dinsdag t/m zondag: v.a. Partycentrum t Maoske. 5176 NJ De Moer. 013 515 9295. Catering Loon op Zand.
Drank-gekoeld geleverd Catering vanIvan test.
Het bezorgen en ophalen van van de drank behoort tot onze service en is dus geheel gratis! Maandag t/m donderdag. 6000, per dag. Vrijdag, zaterdag en zondag. 8500, per dag. Uiteraard kunnen wij ook het glaswerk en andere benodigdheden leveren, voor meer informatie kijkt u op de verhuurpagina. Catering Land van Cuijk.

Contacteer ons