Zoeken naar catering in weert

 
 
catering in weert
Catering Party Service Briels Nederweert Home.
Na 35 jaar Zaal en Kegelbanen Briels als partycentrum gexploiteerd te hebben met daarnaast onze Catering Party Service, hebben wij besloten vanaf januari 2018 alleen door te gaan met onze Catering Party Service. Briels Catering Party Service is uw ideale partner voor het organiseren van uw feest thuis, op de zaak of andere locatie.
catering haarlem
Stals catering en party-service.
geheel door ons laten verzorgen, dan komen wij graag vrijblijvend voor een gesprek/kennismaking bij u thuis of op uw bedrijf. Fons Stals Catering Party-service Moesdijk 12 G 6004 AX Weert Tel: 0495-521892 Fax: 0495-547441 GSM: 06-51 26 70 18 Copyright Fons Stals catering 2013, webdesign door Warenburg Design.
espresso
Refresh.
tattoo
Peter Pan Catering Avontuurlijk smakelijk.
Voor koken en kokkerellen heb ik een passie. Die passie uit zich in een grote interesse in alles wat met koken te maken heeft. Ik heb letterlijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Het begon met het verzorgen van diners voor vrienden en familie. Inmiddels is Peter Pan Catering een begrip en zorg ik voor passende catering bij feesten en partijen.
teamtraining volleybal
Friture de Köster Cafetaria Catering Weert.
Hiernaast was men altijd al actief in de catering. Hier kan men terecht voor koude en warme buffetten van 5 tot 200 personen. We wensen u veel plezier op onze website en hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze zaak. Met vriendelijke groet, PatrickChristel, en Luuk Maes. Cafetaria/Catering de Köster Kruisstraat 7 6006 ZJ Weert 0495 537 333.
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
VIP en publiekscatering. proef de sfeer. smaak, sfeer meer. Meer berichten bekijken. Zelfstandig werkend kok. oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. home privacy contact realisatie: Dielissen.
live cooking, catering, amuses, partyservice.
Van een exclusief diner voor een select gezelschap in uw eigen huis tot een groot feest met live cooking op locatie. Wij zijn van alle markten thuis en dragen er, met onze passie en enthousiasme, zorg voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Kijkt u rustig verder op onze site, heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie, dan sta ik u graag persoonlijk te woord. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten als gast. WILT U MEER INFORMATIE. Vertel ons uw wensen en samen met u voeren wij ze uit. Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Volg ons op Facebook. Italiaanse dag 18 juni 2016. Italiaanse dag Weert 6 juni 2015. MESSCHERP CATERING INFO.
Home Silverlicious catering kookservice Weert.
Paul Silvertand zorgt voor smakelijke verrassingen met zijn bijzondere creaties van hoge kwaliteit, gemaakt van verse ingrediënten. Hij heeft zon 10 jaar als chef-kok gewerkt in een gerenommeerde restaurants in Weert en daarbij vele facetten van het koken en organiseren van diverse diners en feesten meegemaakt. Met zijn ervaring en een flinke dosis culinaire creativiteit is hij in staat uw feest net dat beetje extra te geven. Koken is zijn passie, en dat proef je! Uiteraard houdt ontzorgen niet op in de keuken: indien gewenst kunnen alle benodigdheden verzorgd worden, variërend van prachtig servies en kristallen glazen tot tafellakens, muziek en andere feestbenodigdheden. Makkelijk, want u heeft maar 1 aanspreekpunt. Indien gewenst zijn ook passende wijnen bij de gerechten te serveren, of heeft u liever de wijnen uit uw eigen kelder? Uiteraard hoeft u niet af te wassen, alles kan vuil mee terug. Professionele bediening kan uw gerechten, hapjes of drankjes serveren, zodat u zelf optimaal kunt genieten. Silverlicious is álles wat u van een goede catering mag verwachten.
Restaurants in Weert met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Weert met catering. Alle Restaurants in Weert met catering. Uit eten in Weert? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Contacteer ons