Meer resultaten voor bedrijf catering

 
 
bedrijf catering
Ervaren bedrijfscatering op maat 360FOODEVENTS.
Ervaren bedrijfscatering op maat. Maak gebruik van een ervaren catering bedrijf om voor u het eten en drinken aan te leveren en te presenteren. We maken voor onze bedrijfscatering zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en presenteren ons daarmee als een vernieuwende aanbieder.
catering bedrijf groningen
Bedrijfscatering.
Dat doen wij in een bedrijfsrestaurant dat naar uw wensen is ingericht. Als u dat wenst, kunt u deze lunchservice aanvullen met een uitgebreide koffiecorner voor bijzondere koffie met iets lekkers, vergaderservice of banqueting, boardroomcatering en natuurlijk ook de catering van uw bijeenkomst of feest.
seo test
Bedrijfscatering: belangrijke informatie voor FM facto.nl.
Prestatie-inkoop van bedrijfscatering. Ook de prestatie-inkoop van catering kan een optie zijn. Is dat daadwerkelijk beter dan een traditioneel inkoopproces? Als een van de eerste organisaties in Nederland heeft TenneT TSO in Arnhem voor het aanbesteden van het pakket eten en drinken op het nieuwe hoofdkantoor gebruik gemaakt van prestatie-inkoop. In een whitepaper heeft het bedrijf alle ervaringen, voor en nadelen op een rijtje gezet.
student melanchthon
Medewerker Bedrijfscatering-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Catering medewerker 20-25 uur in Rosmalen. Wij bieden jou een uitdagende, flexibele afwisselde functie in de bedrijfscatering en/of horeca. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Medewerker Bedrijfscatering.
keyboost ipower
Medewerker Bedrijfscatering-vacatures in Noord-Brabant juli 2018 Indeed.nl.
Een variabel salaris als catering medewerker volgens catering-cao. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Medewerker Bedrijfscatering.
catering bedrijf groningen
Bedrijfscatering Hutten.
In uw restaurant of espressobar zorgen wij met betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten op hun wenken worden bediend. Hoe gastvrij is uw organisatie? De 7 beloftes van Hutten Business Catering Horeca. Hutten serveert uw medewerkers lekkere en vitale voeding.
Smaak Bedrijfscatering uw cateringconcept op maat.
Met wat u biedt, wilt u iets vertellen. SMAAK kan als geen ander uw verhaal vangen in een cateringconcept. Gastvrijheid is mensenwerk. De mensen die SMAAK maken, hebben er vooral plezier in om het uw gasten naar hun zin te maken.
Bedrijfscatering Catering van het land.
De juiste catering voor elke gelegenheid. Wat voor bedrijf u ook heeft uw personeel verdient tijdens het werk de kans om eerlijk en verse producten tijdens het ontbijt, lunch of diner te nuttigen. Heeft u een bedrijfskantine en zoekt u een cateraar die uw kantine dagelijks voorziet van eerlijke en lekkere producten?
Catering Rijsbergen, Breda en omstreken Hapzekidee. Catering Rijsbergen, Breda en omstreken Hapzekidee.
Catering Hapzekidee in Rijsbergen levert een totaalpakket aan catering voor bedrijven en particulieren. Van de verzorging van feesten, partijen, bruiloften en bedrijfsuitjes tot het bezorgen van onze overheerlijke en ambachtelijk bereide tapas, lunches, barbecues en buffetten. Voor de beste catering Rijsbergen, Breda en omstreken gaat u naar Hapzekidee.
Bedrijfscatering DB The Facility Group. Mobile Menu.
De Nederlandse markt is echter minder bekend met het concept van een foodcourt. WE CANTEEN bedrijfscatering introduceerde het foodcourt in het Nederlandse bedrijfsleven en was onder andere winnaar van Meest Innovatieve Cateringconcept 2013 bij de Misset Catering Awards. Lotte Holtappels l Julien Spliet r, WE CANTEEN ondernemer, Kaas en Worst.
Bedrijfscatering Beijk Catering Service.
Beijk biedt bedrijfscatering in de volgende vormen.: Wanneer u kiest voor parttime bedrijfscatering verzorgt Beijk de catering op afgesproken dagen op uw bedrijf. Met deze vorm van bedrijfscatering worden onze gerechten aan uw medewerkers verkocht tegen een zeer scherpe prijs.
Bedrijfscatering Smaeck.
Bedrijfscatering Smaeck verleent haar diensten voornamelijk aan bedrijven in Noord-Brabant maar ook zeker daarbuiten! Met ons enthousiaste team zijn wij in staat om iedere opdracht tot een succes te maken, van een ontvangst met een kop koffie en een Bossche bol tot aan het exploiteren van een bedrijfskantine.

Contacteer ons